Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun gecesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun gecesi

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun gecesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2020 Cuma - 10:05Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma - 10:05
Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Deire Başkanlığına bağlı ekipler, Pamukkale ilçesindeki fabrika yangını ve Çardak ilçesindeki orman yangınlarıyla yoğun bir çalışma gecesini geride bıraktı.

Çardak’ın Hayriye Mahallesi yakınlarında dün öğle saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Deire Başkanlığı ekipleri de destek verdi. Yangının başlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla yangın bölgesine itfaiyeden 8 arazöz, 1 tanker ve 4 pikap, fen işlerinden 5 iş makinesi, park ve bahçelerden 5 su tankeri gönderildi.

Zolan da Hayriye Mahallesi'ndeki yangın bölgesine giderek, Büyükşehir Belediyesi ekiplerini koordine etti. Yangın bölgesine gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte söndürme çalışmalarını yakından takip eden Başkan Zolan, "Hepimizi derinden üzen Hayriye Mahallemizdeki orman yangınını söndürme ve soğutma çalışmaları Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli koordinasyonunda devam ediyor. Allah’ım bizleri daha beterinden korusun. Çardak ilçemize, Denizlimize ve ülkemize bir kez daha geçmiş olsun diliyor, yangın söndürme çalışmalarında kahramanca mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

FABRİKADAKİ PATLAMA

Öte yandan, Denizli Büyükyehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Pamukkale’nin Kale Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde faaliyet gösteren kuruyemiş fabrikasında patlama sonrası çıkan yangına da müdahale etti. Akşam saatlerinde başlayan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti.