Denizli Büyükşehir Belediyesi, EKB toplantısına ev sahipliği yapacak – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesi, EKB toplantısına ev...

Denizli Büyükşehir Belediyesi, EKB toplantısına ev sahipliği yapacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ekim 2021 Perşembe - 11:40Güncelleme: 21 Ekim 2021 Perşembe - 12:23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, EKB toplantısına ev sahipliği yapacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığını yaptığı Enerji Kentleri Birliği (EKB), 22 Ekim Cuma günü Denizli’de toplanacak.

Türkiye'de 150 üye belediyesi bulunan EKB’nin meclis toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak. Başkanlığını 2 dönemdir Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı EKB Meclis Toplantısı, 22 Ekim Cuma günü Karahayıt Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katılacağı toplantıda, ayrıca “Yenilenebilir Enerji Politikaları ve Belediyeler” panelinin de düzenleneceği bildirildi.

Çok sayıda üye belediyenin başkanı ve meclis üyelerinin katılacağı organizasyonda, Denizli’deki yenilenebilir enerji tesislerine teknik ziyaretler yapılacak. Program kapsamında katılımcılara ayrıca Denizli'nin tarihi ve turistik değerleri de tanıtılacak.

"GÜZEL BİR ORGANİZASYONA DAHA İMZA ATIYORUZ"

Denizli’nin çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı ve EKB Başkanı Osman Zolan, EKB Meclis Toplantısı'nın başarılı ve verimli geçmesini diledi. Zolan, "Denizlimizde güzel bir organizasyona daha imza atıyoruz. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Bey olmak üzere birbirinden kıymetli misafirlerimizi şehrimizde ağırlayacağız. Şehrimizdeki enerji tesislerine teknik geziler düzenleyeceğiz. Özellikle yenilenebilir enerji konusunda çok önemli değerlendirmeler yapılacağını düşünüyorum. Toplantımızın Denizlimize ve ülkemize şimdiden hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.