Denizli Büyükşehir Belediyesi 142 yaşında – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediyesi 142 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi 142 yaşında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ekim 2018 Salı - 14:41Güncelleme: 30 Ekim 2018 Salı - 14:41
Denizli Büyükşehir Belediyesi 142 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 142. kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, törende yaptığı konuşmada, Denizli’yi daha ileriye ve daha güzele götürme anlamında hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 142. kuruluş yıldönümü kutlama töreni 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önceki dönem belediye başkanları Ali Dartanel, Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu ve Ali Marım, merhum Belediye Başkanı Mehmet Candoğan’ın kızı Ülkü Candoğan ile ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle devam etti. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1876 yılında kurulan belediyenin ilk günden itibaren milletin hizmetinde olduğunu, taş taş üstüne koyarak gece gündüz çalışıldığını, başkanları, meclis üyeleri ve çalışanlarıyla kente hizmet verildiğini belirtti.

“YERİNDE YÖNETİM, YERİNDE HİZMET"

Bugüne kadar Denizli’ye hizmet eden tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve çalışanlarına teşekkür eden Zolan, "Belediye, her yaştan vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama anlamında çok önemli bir kurumdur. Yerinde yönetim ve yerinde hizmet her geçen gün artmaktadır. 2014 yılında büyüyen şehrimiz artık büyükşehir statüsüne kavuşmuş sadece şehrin merkezinde değil, Denizlimizin il sınırları çerçevesinde her alana hizmet eder hale gelmiştir" dedi.

“BİZİM PAYDAMIZ DENİZLİ’NİN MENFAATİDİR”

Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’yi daha ileriye ve daha güzele götürme anlamında hizmetlerine devam edeceğini vurgulayan Zolan, “Denizli’miz hak ettiği hizmetleri aldı ve almaya da devam edecektir. Mesele birlik ve beraberliktir. Şehirde yaşayan 1milyon 20 bin insanımıza karşı hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayarak, her mahalle ve beldenin ihtiyacını karşılama noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Bizim paydamız Denizli’nin menfaatidir. Renkler, düşünceler farklı olabilir. Biz Denizliliyiz, Denizli’nin menfaatinde buluşmasını her zaman bildik" diye konuştu.

Program, Başkan Osman Zolan ve beraberindekilerin ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarına yaptıkları mezar ziyaretiyle devam etti.