Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları başladı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları...

Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ocak 2021 Cumartesi - 12:51Güncelleme: 16 Ocak 2021 Cumartesi - 12:51
Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları başladı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin ocak ayı toplantıları başladı. Toplantılarda, gündemde yer alan 36 madde görüşülerek karara bağlanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk toplantısını Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Başkan Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin ilgili komisyonlara sevk edilmesinin ardından konuşan Zolan, 2021'in 2020'den daha güzel olmasını diledi. Zolan, "2020 yılında güzel çalışmalar yaptık, inşallah uyumlu bir şekilde Denizlimize hizmet ederiz. Bizim ortak paydamız Denizli, bu şehir hepimizin. İnşallah şehrin menfaatlerinde buluşmak noktasında çalışmalarımız aynı şekilde devam etsin, temennim ve duam budur" dedi.

“MECLİS ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin seçildiği ilk günden bu yana pek çok önemli çalışmaya imza attığını kaydeden Zolan,"Seçildiğimiz günden bu yana ve 2020 yılında yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacak olduğunuz katkı ve çalışmalardan, fikirlerinizden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ım sağlık, sıhhat versin hepimize, güzel işler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.