Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Hizmetlerde aciliyet neyse onu yaptık – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Hizmetlerde...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Hizmetlerde aciliyet neyse onu yaptık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ocak 2019 Cuma - 15:37Güncelleme: 18 Ocak 2019 Cuma - 15:37
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Hizmetlerde aciliyet neyse onu yaptık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadan, “sen-ben” demeden çalıştıklarını, ihtiyaç ve aciliyet neyi gerektiriyorsa onu yaptıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Buldan’da, ziyaret ettiği mahallelerde davul zurna ile karşılandı.

Buldan ziyaretinde ilk durağı kaymakamlık olan Başkan Zolan, Kaymakam Murat Sarı ile görüştü. Daha sonra da Buldan Belediyesi, AK Parti ve MHP Buldan ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Zolan, istekleri dinledi.

İlçe merkezinden sonra Süleymanlı, Kovanoluk, Alandız, Yayla, Alandız, Kurudere, Kaşıkçı, Hasanbeyler, Gülalan, Dımbazlar, Bölmekaya, Doğan ve Oğuz mahallelerini ziyaret eden Zolan’a AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ve beraberindekiler eşlik etti.

“SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Gece geç saatlere kadar devam eden Buldan programında vatandaşlara da seslenen Başkan Osman Zolan, Buldan’a geldiklerinde her zaman güzelliklerle karşılaştıklarını söyleyerek, kendisine gösterilen misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür etti. Zolan, şöyle konuştu:

“Buraya her geldiğimizde güzellikler oldu. Bugün karşılamanız da çok güzel, çok mutlu oldum. İnşallah daha güzel günlerde birlikte olalım. 5 yıl önce geldiğimizde de şunu demiştik, 'Büyükşehir olarak biz sizlere hizmet etmeye geliyoruz, Denizli’de ne varsa burada da olacak.' 'Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek, Denizli’den hizmet geldiğinde acaba omuzlarımıza yeni vergiler, harçlar binecek mi, altında ezilecek miyiz?' diye kaygılar vardı. 'Biz sizlerden bir şey almaya değil, hizmet etmeye geliyoruz' dedik. 'Her şey daha güzel olacak' dedik. Şükürler olsun sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

“DENİZLİ VE BULDAN HER YÖNDEN DAHA İLERİYE GİTTİ”

Büyükşehir ile beraber Denizli'nin tamamında önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Zolan, "Hiçbir ayrım yapmadan, sen-ben demeden ihtiyaç, aciliyet neyse onu yaptık. Çok şükür Denizli’miz, Buldan’ımız her yönden daha ileriye, daha güzelliğe gitti. 'Ayağınız, toza çamura değmeyecek' dedik. Çok şükür birçok yerde oldu, çalışmaya devam ediyoruz. İtfaiye hizmetleri, cenaze hizmetleri ile ilgili belli standartlarımız var. Çünkü biz aynı şehirde yaşıyor, herkesin eşit şartlarda hizmet alma hakkı olduğuna inanıyoruz. Her şeyi tamamladık mı, bitti mi? Tabi ki değil, daha yapılması gereken çok iş var, hayallerimiz var. Bunları da inşallah birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.