Zolan’dan yangın kahramanına yeni traktör sözü – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan yangın kahramanına yeni traktör sözü

Zolan’dan yangın kahramanına yeni traktör sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2021 Perşembe - 09:06Güncelleme: 5 Ağustos 2021 Perşembe - 09:07
Zolan’dan yangın kahramanına yeni traktör sözü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan’daki orman yangınında borcunu yeni ödediği ekmek teknesi yanan çiftçiye yeni bir traktör alınması sözünü verdi.

Buldan’ın Türlübey Mahallesi’nde 2 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde başlayan ve geniş bir alanı etkileyen yangında, traktörüyle alevlerin olduğu bölgeye tankerle su taşıyan 44 yaşındaki Süleyman Köylüoğlu ölümle burun buruna gelmiş, borcunu yeni ödediği traktör metal yığınına dönerken, kendisinin kolları ve başında yanıklar oluşmuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, traktörü yanan Köylüoğlu Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Süleyman Köylüoğlu’na yangının söndürülmesindeki çabalarından dolayı teşekkür eden Zolan, ailenin üzüntüsünü hafifletecek müjdeyi de “yeni bir traktör alınacağı” sözüyle verdi.

Zolan, sosyal medya hesabından da “Buldan’daki yangınla mücadelemizde canını ortaya koyarak bize yardıma koşan Süleyman Köylüoğlu kardeşimin ne yazık ki traktörü yandı. Biz de bu duruma kayıtsız kalmayacağız ve kendisine yeni bir traktör alacağız. İnşallah yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz” paylaşımını yaptı.