Zolan’dan girişimci kadınların stantlarına ziyaret – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan girişimci kadınların stantlarına ziyaret

Zolan’dan girişimci kadınların stantlarına ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2024 Pazar - 16:28Güncelleme: 28 Ocak 2024 Pazar - 16:29
Zolan’dan girişimci kadınların stantlarına ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisinden elde ettikleri sermaye ile kendi işlerini kuran girişimci kadınların kurduğu stantları ziyaret eden Başkan Osman Zolan, Hanım kardeşlerimiz hem üretsin hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar istiyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Mikrokredi Ofisi, kendi işini kurmak isteyen kadınlara destek olmayı sürdürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da, mikrokrediler ile iş kurup, el emeği göz nuru ürünlerini Bayramyeri Meydanı’nda görücüye çıkaran girişimci kadınları ziyaret etti. Stantları ziyaret eden Zolan çifti, kadınlarla bir süre sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Zolan, Mikrokredi Ofisi ile kadınlara kaynak sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Kadınların buradan edindikleri küçük sermayeleri çok iyi kullandığını ve el emeği göz nuru ürünlerle aile ekonomilerine katkı sağladıklarını anlatan Zolan, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Mikrokredi Ofisimiz ile balık vermek yerine balık tutmasını öğretiyoruz. Hanım kardeşlerimiz hem üretsin, hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar istiyoruz” dedi.