Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı

Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2023 Cuma - 13:21Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma - 13:22
Zolan’dan Ganire Paşayeva için taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitiren Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı.

Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva’nın geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmesi dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, taziye mesajı yayımladı.

Zolan taziye mesajında, görevi boyunca Türk dünyası için çalışan, bu uğurda verdiği mücadeleyle gönüllerde ayrı bir yeri olan, önemli hizmet ve çalışmayı gerçekleştiren Paşayeva’yı asla unutmayacaklarını söyledi.

Zolan, “Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve gönül coğrafyamıza başsağlığı diliyorum. Türk dünyasına hizmetlerini asla unutmayacağız. Mekânı cennet, makamı âli olsun" dedi.

Ermenistan’ın 26 Şubat 1992 tarihinde gerçekleştirdiği Hocalı Soykırımı anısına 2016’da yaptırılan Azerbaycan-Karabağ Parkı ile Hocalı Soykırımı Anıtının açılış törenine katılan Paşayeva daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Denizli Uluslararası 2’nci Yaren Şairler Şöleni’ne de katılım sağlamıştı.