Zolan’dan çocuk tiyatrosu kurma sözü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan çocuk tiyatrosu kurma sözü

Zolan’dan çocuk tiyatrosu kurma sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Haziran 2022 Cumartesi - 13:41Güncelleme: 18 Haziran 2022 Cumartesi - 13:48
Zolan’dan çocuk tiyatrosu kurma sözü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl sonu etkinliğini izlediği çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Ardından çocuk tiyatrosu kurulmasının sözünü verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun verdiği yaratıcı ve eğitici drama eğitimi kursuna katılan 7-14 yaş arası 55 çocuk, “Benimle Oynar Mısın?” adlı yıl sonu gösterisi sahnelendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki gösteriyi çocukların aileleriyle birlikte izledi.

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Zolan, sahnedeki başarılı performanslarından dolayı oyunda rol alan çocukları kutladı. Tiyatro ve drama eğitimi alan çocukların gelişimini görmenin büyük mutluluk verdiğini söyleyen Zolan, “Çocuklarımız, geleceğimiz, göz bebeğimiz, onlar bizim her şeyimiz. Çocukları daha donanımlı hale getirmek için gayret ediyoruz. Çocuklarınızı bize emanet ettiniz, güvendiniz. Çok değerli hocalarımızda bu güzel salonlarımızda çok iyi bir eğitim verdiler. Öncelikle sizleri ve çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun birçok oyunu Denizlililer için sahnelediğini kaydeden Zolan, çocuk tiyatrosu kurulacağını belirtti. Zolan, “Denizli’nin gençlerinden oluşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatromuz var. Birçok güzel oyun ve gösterileri sergiliyorlar, sizleri oyunlarımıza bekliyoruz. Böylesine yetenekli ve pırıl pırıl çocuklarımızı gördükten sonra da şehir tiyatrosunun yanında Denizlili çocuklardan oluşan çocuk tiyatrosunu hayata geçireceğiz. El ele, gönül gönüle Denizli’mizi daha güzele götüreceğiz” diye konuştu.