Büyükşehirden Buldan’ın ana arterine sıcak asfalt – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Buldan’ın ana arterine sıcak asfalt

Büyükşehirden Buldan’ın ana arterine sıcak asfalt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2023 Cuma - 13:40Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma - 13:41
Büyükşehirden Buldan’ın ana arterine sıcak asfalt

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesine giderek, altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Buldan ziyaretine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti.

DESKİ’nin altyapı çalışmasını yaptığı Merkezefendi Caddesi’ne giden Zolan, sıcak asfalt çalışmasını inceledi. Zolan, yoğun olarak kullanılan caddeye 1200 ton sıcak asfalt döküldüğü, bunun yanında kaldırım düzenlemeleriyle caddenin modern bir hale getirildiğini kaydetti. Zolan, vatandaşlarla da bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi.

Buldan’ın ana arteri konumundaki caddede üstyapı çalışmalarının sonuna geldiklerini dile getiren Zolan, “Öncelikle caddemize yağmur suyu hatları ve doğalgaz hattı döşendi. Caddemizin altyapısını bitirdikten sonra asfalt çalışmalarına geçtik. 600 metre uzunluğundaki güzel caddemizin asfaltlanmasının da sonuna geldik” dedi.

Buldan’ın kendi içerisinde birçok güzelliği barındıran turizm anlamında mesafe alan bir ilçe olduğunu belirten Zolan, şöyle konuştu:

“Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemize yaptığımız yatırımlarla Buldan, daha konforlu bir şekilde misafirlerini ağırlayabilir. Buldan’da hemşehrilerimizin daha rahat yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buldanımızda taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Sıcak asfaltımız hayırlı olsun, güzellikler getirsin. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Buldanımızın ve il genelindeki 616 mahallemizin ihtiyaçlarını gidererek yolumuza devam edeceğiz.”