Zolan’dan Bozkurt’a ziyaret – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Bozkurt’a ziyaret

Zolan’dan Bozkurt’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2022 Çarşamba - 11:43Güncelleme: 23 Kasım 2022 Çarşamba - 11:43
Zolan’dan Bozkurt’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt’u ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin ilçede devam eden çalışmalarını inceledi.

İlçede süren çalışmaları yerinde incelemek üzere Bozkurt’a giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, AK Parti Bozkurt İlçe Başkan Vekili Kezban Gün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İlk olarak Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Zolan, burada istek ve önerileri dinledi. Ardından Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ziyaret eden Zolan, Atatürk Caddesi’nde devam eden ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Zolan daha sonra üstyapı kapsamında kaldırım ve sıcak asfalt dökme çalışmalarının sürdüğü Muzaffer Arıcı Caddesi’ne gitti. Burada işçilerle birlikte beton kilit parke taşı döşeyen Zolan, kolaylıklar diledi.

"İLÇEYE İLK KEZ YAĞMUR SUYU HATTI DÖŞENİYOR"

Ziyarette konuşan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından pek çok hizmeti Bozkurt ilçesinde de gerçekleştiklerini söyledi. İlçe merkezinde ilk kez başlanan yağmur suyu hattı ile sıcak asfalt ve modern kaldırım çalışmalarından söz eden Zolan, “Bugün Bozkurt ilçemizin merkezinde Atatürk Caddesi’ndeyiz. Burada yağmur yağdığında maalesef yağmur suları etrafa sıkıntı veriyor, bazen iş yerlerinde su baskınları meydana geliyor. Bu noktada vatandaşlarımızın sıkıntısını çözmek için yağmur suyu hatlarının inşaatına başladık. Bittiğinde inşallah Bozkurt ilçe merkezinde yağmur suyuyla ilgili sıkıntılar yaşanmayacak. Altyapı çalışmalarımız tamamlandığında da üstyapımızı baştan aşağı yenileyeceğiz. Kaldırım ve sıcak asfaltla birlikte Bozkurtumuz hak etmiş olduğu güzel bir hizmete daha kavuşmuş olacak” dedi.

“HEMŞEHRİLEMİZDEN SABIR İSTİYORUZ”

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının bazı zorlukları olduğunu söyleyen Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu süreçte toz, çamur gibi zorluklar olacak, Bozkurtlu hemşerilerimizin sabretmesini istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları tamamlamayı arzu ediyoruz. Bittiğinde çok güzel olacak, Bozkurtumuza yakışacak. Sıcak asfaltlı ana caddesi, güzel kaldırımları ve altyapı çalışmamamız ile Bozkurtumuzu daha da ileri boyuta taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnsanlarımızın daha konforlu bir hayat sürmelerine katkı sağlamış olacağız. Allah’ım inşallah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Bozkurtumuzda bugüne kadar çok hizmet yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz, hayırlı ve uğurlu olsun.”