Zolan’dan Baklan’a ziyaret – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Baklan’a ziyaret

Zolan’dan Baklan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2022 Cuma - 11:35Güncelleme: 9 Aralık 2022 Cuma - 11:35
Zolan’dan Baklan’a ziyaret

İlçe ziyaretleri kapsamında Baklan’a giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Baklan ziyaretine Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı Tamer Şen,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti.

Zolan, ilçesinde ilk olarak Beyelli Mahallesi’ne giderek burada yapımı sona yaklaşan Kavaklar-Beyelli Sağlık Evi’nde incelemede bulundu. Zolan ve beraberindekiler ilçenin Kavaklar, Hadim, İcikli, Konak, Şenyayla, Dağal, Boğaziçi ve Çataloba mahallelerine de giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kısa bir süre önce AK Parti Baklan İlçe Başkanı olarak atanan Tamer Şen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Zolan, ilçede yapımı devam eden Tarım Meslek Lisesi inşaatında da incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri ile ihtiyaç ve talepleri yerinde görüp hemşehrilerinin bire bir isteklerini dinlediğini ifade eden Zolan, “Sizlerle hasretliği gidermek ve sohbet etmek için geldik. Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamaktır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Baklan Belediyesinin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştığını söyleyen Zolan, “Baklan’ın güzelliğine güzellik katmak için gece gündüz gayret ettik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.