Zolan, Babadağ’a gitti, mahalleleri ziyaret etti – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Babadağ’a gitti, mahalleleri ziyaret etti

Zolan, Babadağ’a gitti, mahalleleri ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2022 Cuma - 11:06Güncelleme: 14 Ekim 2022 Cuma - 11:07
Zolan, Babadağ’a gitti, mahalleleri ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ’a gitti, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretlerine Babadağ ile devam etti. Zolan, ilçenin İncilipınar, Kıranyer, Demirli, Ahıllı, Oğuzlar, Yeniköy, Mollaahmet, Kelleci ve Bekirler mahallelerine gitti.

Zolan, Yeniköy Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı halı sahada çocuklarla futbol oynadı. Asfaltlama yapılan Duacılı-Bekirler-Kelleci yolunda incelemelerde bulundu.

Mahalle gezilerinde vatandaşlarla da sohbet eden Zolan, kendisine iletilen istek ve sorunları dinledi. Bu arada, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ve yatırımları anlattı.

Denizli'nin güzelliğine güzellik katmaya devam etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Zolan, "Denizli’mizin 19 ilçe ve 622 mahallesinde ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için her bir birimimizle gayret ediyor, hizmet etmeye çalışıyoruz. Denizli’mizin her ilçesinde ve her mahallesinde aynı hizmet kalitesi olmasını hedefliyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz" dedi.