Zolan’dan adaylık sonrası ilk açıklama – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan adaylık sonrası ilk açıklama

Zolan’dan adaylık sonrası ilk açıklama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2024 Pazar - 19:13Güncelleme: 7 Ocak 2024 Pazar - 19:14
Zolan’dan adaylık sonrası ilk açıklama

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, adaylığının açıklanmasının ardından “Milletimize hizmetkar olacağız. Allah’ım mahçup etmesin” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda üçüncü dönem için aday gösterildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zolan’ı “Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile yola devam ediyoruz” anonsuyla fotoğraf çekimi için yanına davet etti.

“DENİZLİ PARMAKLA GÖSTERİLEN KENT HALİNE GELDİ, HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

31 Mart Yerel Seçimleri’ne Cumhur İttifakı adayı olarak girecek olan Zolan, adaylığının açıklanmasının ardından duygularını paylaştı. “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için Denizli olarak durmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” diyen Zolan, şunları kaydetti:

“Denizlimiz bugün başta belediyecilik hizmetleri olmak üzere eğitimde, sanatta, kültürde, sanayide, sporda, alt yapısıyla, üst yapısıyla, yeşil alanlarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin parmakla gösterilen bir dünya kenti haline geldi. Bunu hep birlikte, Denizlimizle birlikte başardık.

Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere belediye başkanı görevindeyken gösterdiği ‘eser ve hizmet belediyeciliği’ çalışma anlayışı ile bugüne dek güzeller güzeli Denizlimize nice eserler kazandırdık, inşallah sizlerin desteği ve duası ile kazandırmaya da devam edeceğiz.

İşimiz gücümüz Denizli diye çıktığımız bu yolda ilk günkü aşk ve heyecan ile sevdamız Denizli’ye bir kez daha hizmetkârlık görevini yapma vazifesini şahsıma layık gören Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim.

Bizim hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Bundan önce olduğu gibi bu güzel, bu aziz millete hizmet etmek için sen ben demeden, o, bu, şu diye ayırt etmeden aziz milletimize inşallah bir kez daha hizmetkâr olacağız. Allah'ım mahcup etmesin. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun.”