Zolan: Yeni stat yapılacak ve yeri… – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Yeni stat yapılacak ve yeri…

Zolan: Yeni stat yapılacak ve yeri…

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2020 Perşembe - 14:59Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe - 15:00
Zolan: Yeni stat yapılacak ve yeri…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz verdikleri gibi Denizli’ye yeni bir stat yapacaklarını ve yeni stat yerinin kafasında şekillendiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, basın toplantısında yeni bir stat yapımıyla ilgili verdiği sözün hatırlatılması üzerine bu konuda yapılan çalışmalar ve Eskihisar’daki yerle ilgili çıkan sorunlarla ilgili açıklamada bulundu.

Atatürk Stadı’nda yenileme çalışmaları yapılmasının yeni stat yapımına engel oluşturmadığını belirten Zolan, “Biliyorsunuz Eskihisar’da bir yer belirlemiştik. Ancak burada yapılan kazıda tarihi eserler çıktı. Bunun üzerine yeni yer arayışına girildi. Benim kafamda yer netleşti gibi. Ancak çeşitli söylentilere yol açmamak için şimdilik açıklamıyoruz. Ayrıca alternatifler de var. Yer konusunda çalışmalar sürüyor. Bir aya kadar netleşir” dedi.

Stadın bugünkü yerinde yapılmasını isteyenlerin de olduğunu ifade eden Zolan, “Aynı yerde yeni stat yapmak çok zor. Stat yıkıldığında Denizlispor maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalacak. Bu doğru olur mu? Bana göre olmaz” diye konuştu.