Zolan: Türk toplumunun en büyük gücü aile yapısı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Türk toplumunun en büyük gücü...

Zolan: Türk toplumunun en büyük gücü aile yapısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Kasım 2023 Pazartesi - 13:52Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi - 13:52
Zolan: Türk toplumunun en büyük gücü aile yapısı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında düzenlediği Sağlıklı Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulundan mezun olan çiftlerle bir araya gelen Başkan Osman Zolan, Türk toplumunun en büyük gücünün aile yapısı olduğunu dile getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, 24 Ocak 2012’de hayata geçirdiği Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Sağlıklı Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu’nun mezunları Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile buluştu. Bir düğün salonunda gerçekleşen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu’ndan mezun olduktan sonra evlenen veya anne-baba olan çiftler ile çocukları katıldı.

 

“İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Zolan, burada yaptığı konuşmada bugüne kadar altyapıdan üstyapıya, spor alanlarından parklara, ulaşım yatırımlarından kültür merkezlerine pek çok yatırım gerçekleştirdiklerini anlatarak, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmayı sürdürdüklerini dile getirdi. Zolan, “Beni en çok mutlu eden işlerden biri de sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu oldu. Sizlerle bu projeleri gerçekleştirmek ayrı bir güzellikti” dedi.

“TÜRK TOPLUMUNUN GÜCÜ AİLE YAPISI”

Türk toplumunun en büyük gücünün aile yapısı olduğunu vurgulayan Zolan, “Aileyi sağlam kurmak ve geleceğe daha emin bakabilmek adına sizlerle çok özel bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Söz konusu projenin başarılı olmasının en önemli nedenlerinden biri vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi” diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Zolan konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Sizler olmasaydınız böyle projeler yapamaz, böyle birliktelikler gerçekleştiremezdik. Duam o ki, eşinizle, çocuklarınızla, mutlu, sağlıklı bir hayat yaşayın. Yarınınız bugünden daha güzel olsun. Sizler mutlu olduğunuz sürece, aileniz mutlu olduğu sürece ülkemiz de mutlu ve güçlü olur. Bu şiarla çıktığımız yolda Allahım yolumuzu açık eylesin, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel işlere imza atmayı nasip etsin.”

Konuşmanın ardından Zolan ve eşi Berrin Zolan, programa katılan çiftler ve çocukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AİLEMİ SEVİYORUM PROJESİ

Bugüne kadar 43 grubun eğitim aldığı Sağlıklı Evlilik Okulu toplamda 1757 mezun verdi. Projeyi geliştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi 11 Mayıs 2016’da da "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller" sloganıyla Hamilelik Okulu’nu başlattı. Bugüne kadar 18 grupta toplamda 507 anne ve adayına ulaşıldı. Sağlıklı Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu bugüne kadar 2 bin 264 çiftin mutluluğuna şahit oldu. “Ailemi Seviyorum Projesi” Türkiye’den 127 belediyenin katıldığı yarışmada birinci olmuş, Zolan ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

MÜRACAATLAR KENT KONSEYİNE YAPILIYOR

Sağlıklı Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu kayıtlarının Değirmenönü Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nden yapıldığı ifade edildi. Sağlıklı Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların 0 (258) 280 25 36 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.