Yeniden aday gösterildi, çok sayıda partili karşıladı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yeniden aday gösterildi, çok sayıda partili...

Yeniden aday gösterildi, çok sayıda partili karşıladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ocak 2024 Pazartesi - 13:08Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi - 13:09
Yeniden aday gösterildi, çok sayıda partili karşıladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına üçüncü dönem için aday gösterilen Osman Zolan, Delikliçınar Meydanı’ndaki belediye binası önünde çok sayıda partili tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

AK Parti Denizli’de sürprize yer verilmedi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin adayı oldu.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi’ndeki programda “Denizli’de yola Osman Zolan ile devam ediyoruz” diyerek, Zolan’ın ismini açıkladı.

Aday tanıtım toplantısının ardından kente dönen Zolan için Delikliçınar Meydanı’ndaki Büyükşehir Belediyesi önünde karşılama tören düzenlendi.

Yağmurlu havaya rağmen alanda bekleyen kalabalığa teşekkür eden Zolan, yaptığı konuşmada, "Denizli'nin sorunlarını en üst seviyede çözme ve kenti daha ileriye taşıma noktasında sizlerle el ele ve gönül gönüle çalışarak şehrimizi bugünkü güzel hale getirdik. Bana güç verdiniz, bana en güzel yol arkadaşlığı nasıl olur onu gösterdiniz” dedi.

Denizli insanına hizmete büyük önem verdiklerini vurgulayan Zolan, "Biz kimseyi ayırt etmeden hizmet ettik. Nerede ne ihtiyaç varsa oraya koştuk ve çözmeye gayret gösterdik. Tek derdimiz bu şehre hizmet etmek ve vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmek" diye konuştu.