Zolan, Tavas’a gitti, asfaltlama çalışmalarını inceledi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Tavas’a gitti, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Zolan, Tavas’a gitti, asfaltlama çalışmalarını inceledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2023 Salı - 11:41Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı - 11:42
Zolan, Tavas’a gitti, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Tavas ilçesine giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Tavas ziyaretine Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, mahalle muhtarları ve beraberindekiler eşlik etti.

 

Pınarlar, Medet ve Ovacık mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Zolan, ilçe merkezinde de sanayi esnafı ile bir araya geldi. Ziyarette, tütün tarlasında çalışan çiftçilerle sohbet eden Zolan, Pınarlar-Medet arasında yer alan ova yolunda süren asfalt çalışmalarını inceledi.

Acıpayam yönünden bölgeye daha kısa sürede ulaşmak isteyenler için alternatif niteliğindeki 5 kilometre uzunluğundaki yol, 8 metre standart genişliğe ulaştırılırken, Zolan daha sonra Nikfer-Ovacık Mahallesi arasındaki yolda yapılan asfaltı inceledi.

İhtiyaç olan her ilçe ve mahallede asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Zolan, daha konforlu ve güvenli seyahat için asfalt çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Kronikleşen sorunları çözdüklerini belirten Zolan, şunları söyledi:

“Bugün geriye dönüp baktığımızda gerçekten devasa işler yaptık. Yapılamaz denilen, hayal gibi gözüken işleri çok şükür birlikte tamamlayarak yolumuza devam ediyoruz. Yıllanmış, kronikleşmiş sorunları çözerek ilerliyoruz. Tavas Belediyesi ve mahalle muhtarları ile birlikte el ele, gönül gönüle çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde hep beraber el birliğiyle gayret ediyoruz. Allah'ım güç kuvvet versin. Millete hizmet etme yolunda kent genelindeki 616 muhtar ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler sadece millete hizmet etmek için birlikte yürüyen hizmet ve yol arkadaşlarıyız. Allah yolumuzu açık etsin. Derdimiz, hep birlikte şehrimizi daha ileriye ve daha güzele götürmek.Bu şehir hepimizin. İnşallah birlikte hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz.”