Zolan, spor yapan çocuklarla buluştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, spor yapan çocuklarla buluştu

Zolan, spor yapan çocuklarla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2024 Pazar - 11:54Güncelleme: 18 Şubat 2024 Pazar - 11:54
Zolan, spor yapan çocuklarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ücretsiz olarak 22 ayrı branşta verdiği spor kurslarına katılan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ndeki programa Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve beraberindekiler katıldı.

 

Taekwondo, bale, satranç, masa tenisi, karate, jimnastik, judo ve yüzme kursuna katılan çocukların antrenmanını izleyen Zolan, aileleriyle de sohbet etti.

Çocuklarla masa tenisi de oynayan Zolan, tesisteki fitness salonunundaki kursiyerleri de ziyaret ederek, başarılar diledi.

Zolan, ziyaretle ilgili açıklamasında, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent için gayret ettiklerini, 22 branşta verilen ücretsiz spor kurslarının geleceğe yapılan en güzel yatırımlardan biri olduğunu söyledi.

Herkesin spor yapabilmesi için spor tesislerini hizmete sunduklarını kaydeden Zolan, “Bu tesislerde 7’den 70’e herkes spor yapıyor. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor kurslarımıza yoğun ilgisi bizleri daha da çok mutlu ediyor. İnşallah bu tesislerimizde yetişen çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, yetenekleri olacak” dedi.

Sporun çocukları, gençleri geleceğe hazırlamak açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Zolan, “Büyükşehir olarak tüm imkanlarımızı geleceğimiz için seferber ediyoruz. Onlar inşallah bizden daha başarılı olacak ve şehrimizi, ülkemizi daha ileriye götürecekler” diye konuştu.