Zolan, seçim startını Çameli’den verdi – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, seçim startını Çameli’den verdi

Zolan, seçim startını Çameli’den verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Şubat 2024 Cuma - 15:15Güncelleme: 9 Şubat 2024 Cuma - 15:15
Zolan, seçim startını Çameli’den verdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aynı göreve üçüncü kez talip oldu ve 31 Mart yerel seçimlerine dönük çalışmalarının startını Çameli ilçesinden verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programına Çameli Belediyesi ziyaretiyle başladı. Ardından pazar yerine giden Zolan, burada esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi, onlarla sohbet edip isteklerini dinledi.

 

Çameli’de Büyükşehir belediyesinin gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla ilgili açıklamada bulunan Zolan, Denizli’nin büyükşehir olduğu 2014 yılından itibaren gördükleri ve kendilerine iletilen sorunları çözmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

“ÇAMELİ’YE TAYİNİ ÇIKAN BURAYA ZOR GELİRDİ”

Çameli’deki koşulları iyileştirmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydeden Zolan, “Çameli’yi 2014’ten bugüne en üst seviyeye getirmek için hizmetlerle donattık, en üst seviyede hemşehrilerimizin desteğini gördük. Çameli bizi bağrına bastı, biz de her türlü hizmeti yapmak için gayret ettik, koştuk. Çameli 10-15 yıl önce gelinmeyen, gelinmesi zor olan, tayini çıkanların istemeden geldiği bir yerdi. 2014’ten itibaren büyükşehir sistemiyle hem Çameli Belediyemiz, hem de biz Çameli’nin eksik olan sosyal donatılarını yerine getirdik” dedi.

İlçeye otogar, itfaiye ve kültür merkezini kazandırdıklarını, altyapı ve üst çalışmalar ile birlikte çok sayıda projeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Zolan, yapılan karayoluyla ilçeye ulaşımda yaşanan problemlerin ortadan kaldırıldığını ifade etti. Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bu mevsimde Çameli’ye gelmek çok zordu. Kar yağdığında yol günlerce kapalı kalırdı. Coğrafya ve toprak yapısı zor, ona rağmen Cumhurbaşkanımız sağ olsun talimatıyla güzel yol yaptık ve bu yolun sayesinde buraya ulaşım kolaylaştı. Çameli bizim yaylamız, nefes aldığımız bir yer. 1400 rakımlı ilçemiz. Burada üretilen birçok ürünler tadıyla, lezzetiyle, şifası, görüntüsü, kokusu ve her yönüyle bir başka güzel. Bu ürünlerin üretilmesi konusunda her yönden destek veriyoruz, inşallah destek vermeye devam edeceğiz. Taş konaklar başta olmak üzere diğer yatırımlarla Çameli turizm ilçesi haline geldi.”

“ÇAMELİ HAK ETTİĞİ NOKTADA”

Güleryüzle hizmetlerine devam edeceklerini belirten Zolan, “Çameli’de birçok işler yaptık. Mahallelerimizde ‘kimsenin ayağı toza, çamura değmeyecek’ dedik. Çok şükür bugün o hale geldi. Çameli bugün hak ettiği noktada, inşallah bundan sonra da Çameli, tüm ilçelerimiz ve mahallelerimizi en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz gayret sarf edeceğiz. Güler yüzle Denizlimize hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Hemşehrilerimiz uygun görürse bir 5 yıl daha Denizlimize ve ilçelerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Nasıl Denizli, ilçelerimiz ve mahallelerimiz 10 yıl öncesine göre bugün daha güzelse, inşallah o güzelliklerin üzerine güzellikler koymaya devam edeceğiz. İşimiz gücümüz Denizli, işimiz gücümüz Çameli” diye konuştu.