Zolan: Ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz

Zolan: Ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2022 Cuma - 11:31Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma - 11:31
Zolan: Ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Değirmenönü Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaşı ağırladı. İftar Proframına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman zolan, ramazanın ruhunu Denizlililer ile birlikte yaşadıklarını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla verdiği iftar yemeğinin adresi bu kez Değirmenönü Mahallesi oldu. Karaman Kapalı Pazaryeri’nde verilen iftar yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Zolan, mahalle iftarları ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek,“Hasretliği gideriyoruz. Katılım en üst seviyede hemşehrilerimiz davetimizi kırmayıp geldiler. Onlar bizi, biz de onları özlemişiz. Ramazanın güzellikleri ve maneviyatını hep beraber yaşama imkanı bulduk” dedi.

İftar programlarında aynı zamanda mahallelerin sorunlarının ele alındığını, gelen istekleri değerlendirdiklerini kaydeden Zolan, Mahallelerimizi altyapısı, üstyapısıyla her yönüyle çok güzel hale getirdik. İlerleyen yıllarda farklı talepler gelebiliyor, o talepleri karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Burada vatandaşlarımızla istişare etmiş oluyoruz, onların önceliklerini, önem verdiği konuları öğreniyoruz. Aynı zamanda ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz. Allah’ım herkesten razı olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” diye konuştu.