Zolan, Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ve öğretmenleri ağırladı – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ve...

Zolan, Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ve öğretmenleri ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2023 Cuma - 12:14Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma - 12:14
Zolan, Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ve öğretmenleri ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Denizli Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve beraberindeki öğretmenleri ağırladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, öğretmenleri konuk etti. Ziyarete, Denizli Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Yardımcısı Murat Gönüldenk ve öğretmenler katıldı.
 
 
Çalışkan ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli’de 16 bin öğretmenin görev yaptığını belirterek, Zolan’ın eğitime büyük destek verdiğini söyledi. Eğitim camiası adına teşekkür ettiğini aktaran Çalışkan, “Denizli’de şanslıyız. Çünkü eğitimin ihtiyaçları bitmiyor. Her zaman ne dersek, bir dediğimizi iki etmiyorsunuz. Desteklerinizden ve vizyonunuzdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Öğretmenler Günü kutlamalarının bu yıl 1 haftaya yayıldığına kaydeden Çalışkan, Zolan’ın bu süreçteki programlarına katılmasının da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 
 
Zolan ise, öğretmenlerin baş tacı olduğunu belirterek, “Bizleri yetiştiren, büyüten, öğreten, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” dedi. Eğitim için sadece Milli Eğitim Bakanlığı veya Milli Eğitim Müdürlüklerinin değil tüm kurumların seferber olması, vatandaşların da destek vermesi gerektiğini ifade eden Zolan, “Çünkü eğitim her şeyin başıdır. Eğitim olmadığı zaman diğerlerinin varlığının hiçbir anlamı yoktur. Öğretmenler Gününüzü tekrar kutluyor, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür diliyorum” dedi.   
 
Ziyarete katılan öğretmenler de, Zolan’ın Isparta-Gönen Öğretmen Lisesi’nden mezun olduğunu, ilk mesleki eğitimini öğretmenlik olarak aldığını belirterek, Öğretmenler Günü’nü kutlamak istediklerini söyledi. Denizli’de eğitimin son yıllarda çok mesafe aldığını belirterek bunda yerel yönetimlerin desteğinin büyük payı olduğunu belirten öğretmenler, Zolan’a destekleri için teşekkür etti. Isparta-Gönen Öğretmen Lisesi’nde 6 yıl eğitim aldığını anlatan Zolan ise, başka meslekleri tercih edenler olduğu gibi birçok arkadaşının da öğretmen olduğunu anlatarak, güzel kutlama için teşekkür etti.