Zolan, İzmir depreminde görev yapan itfaiyecilerle bir araya geldi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, İzmir depreminde görev yapan itfaiyecilerle...

Zolan, İzmir depreminde görev yapan itfaiyecilerle bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2020 Salı - 13:53Güncelleme: 10 Kasım 2020 Salı - 13:53
Zolan, İzmir depreminde görev yapan itfaiyecilerle bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir depreminde bölgede arama-kurtarma çalışmalarına katılan itfaiye ekibini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Zolan, "Her türlü riski alarak insanlarımıza ulaşmak için gayret sarf ettiniz, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ile birlikte İtfaiye Dairesi Başkanı Armağan Murat Başlı ve deprem bölgesinde görev yapan personeli ziyaret etti. Zolan, deprem bölgesindeki çalışmalardan dolayı emek veren, gayret sarf eden herkese teşekkür etti.

“İZMİR'DEKİ FEDAKARLIKLARINIZ UNUTULMAZ"

Mesai mefhumu gözetmeden Denizli’de vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yapan itfaiye teşkilatı ile gurur duyduklarını söyleyen Zolan, "Her türlü riski alarak insanlarımıza ulaşmak için gayret sarf ettiniz, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İzmir’de örnek bir çalışma yürüten itfaiye teşkilatının fedakârlıkları unutulmayacaktır. Depremin hemen ardından 'Bir can kurtarabilir miyim?' diye oraya koştunuz. Sizleri ziyaret ettim, gayretiniz fedakârlıklarınız kıyafetlerinizde dahi gözüküyordu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

“İTFAİYE HER ZAMAN TEYAKKUZDA”

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak her zaman teyakkuzda olduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Bizim her şeye hazır ve nazır olmamız lazım. Öncesinde alınacak tedbirlerimiz de var. Eğitimlerimizi ve tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak yeni gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Esas olan azminiz. Bu azim, insan ve vatan sevginizle bütünleştiğinde ortaya çok başarılı işler çıkacak. İstiyoruz ki hiçbir felaket, afet olmasın. Ancak hayat, her şeyi içerisinde barındırıyor. Allah’ım şehrimizde, ülkemizde, dünyada yaşayan tüm insanlara can sağlığı versin. Sizlere özel olarak tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.