Zolan, Honaz’a gitti, Ardıçlı Baba Cemevi’ni ziyaret etti – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Honaz’a gitti, Ardıçlı Baba Cemevi’ni...

Zolan, Honaz’a gitti, Ardıçlı Baba Cemevi’ni ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2024 Çarşamba - 15:05Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba - 15:06
Zolan, Honaz’a gitti, Ardıçlı Baba Cemevi’ni ziyaret etti

Honaz ilçesine giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, Ardıçlı Baba Cemevi ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni de ziyaret ederek bir süre incelemede bulundu.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsam gittiği coşku içerisinde karşılandı. Zolan’ın Kaklık Mahallesi ile başlayan ziyaretine Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mustafa Arık ve beraberindekiler katıldı.

 

Vatandaşlarla sohbet eden Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dereçiftlik ve Kocabaş Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri ve esnaf ile buluşan Zolan daha sonra Dereçiftlik Mahallesi’nde inşa edilen Ardıçlı Baba Cemevi ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni de ziyaret ederek bir süre incelemede bulundu.

Haberin DevamıReklam




Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını belirten Başkan Zolan, güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Denizli’yi ve Honaz’ı daha ileri ve güzele götürmek için hep beraber gayret ettiklerini kaydeden Zolan, “Bugüne dek Honaz’da ve tüm ilçelerimizde birlikte nice güzel işlere imza attık. Yaparsak birlikte yaparız” dedi.