Zolan, festivale katıldı, öğrencilerle sohbet etti – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, festivale katıldı, öğrencilerle sohbet etti

Zolan, festivale katıldı, öğrencilerle sohbet etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2023 Perşembe - 14:35Güncelleme: 5 Ekim 2023 Perşembe - 14:36
Zolan, festivale katıldı, öğrencilerle sohbet etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Festivali’ne katılarak, Elif Buse, Bir Kişi Arkeolog ve Dikkat Band konserlerini takip etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali, Elif Buse, Bir Kişi Arkeolog ve Dikkat Band konserleri ile devam etti. KYK Amfi Park’ta düzenlenen konserleri izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve beraberindekiler eşlik etti.

Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konsere gelen gençler ile sohbet eden Zolan, gecede yaptığı konuşmada, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanarak kente gelen öğrencileri tebrik etti. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümünde gençlere özel bir festival hazırladıklarını ifade eden Zolan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Okulların açılmasıyla güzel bir başlangıç olsun istedik. İnşallah Denizli’de mutlu olursunuz ve eğitiminiz arzu ettiğiniz şekilde devam eder. Festivalimiz 8 Ekim’e dek birbirinden özel konserler ile sürecek. Cumhuriyet’imizin 100. yılını sizlerle birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmasının ardından Başkan Zolan günün anısına sahne alan gruplara plaket verdi.

Festival kapsamında 5 Ekim’de KYK Amfi Park’ta Homeless saat 19.00, Suça Sürüklenen Çocuk saat 20.30 ve Eski Kafa saat 22.00’de sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu festivale girişlerin ücretsiz olduğu anısatıldı.