Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivrilliler ile buluştu – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivrilliler ile buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2024 Cuma - 13:37Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma - 13:37
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivrilliler ile buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Başkan Adayı Osman Zolan, Çivril’i ziyaret etti, "Hep birlikte destan yazmaya devam edeceğiz" dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Çivril’e gitti. Programını gece geç saatlere kadar sürdüren Zolan, ziyaretlerde bulundu, bir araya geldiği vatandaşlar sohbet etti, onları dinledi.

 

Çivril programında ilk olarak muhtarlar ile bir araya gelen Zolan, istek ve önerileri dinledi. Daha sonra Çivril merkezde esnaf ve pazar yerini ziyaret eden Başkan Zolan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başkan Zolan Çivril programı kapsamında Haydan, Çıtak ve Kıralan mahallelerine de gitti. Buralarda yaptığı konuşmada, yapılanları ile yeni dönemde gerçekleştirmek istediği hizmet ve projeleri anlattı.

Meslek odaları ve iş insanları ile de bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin bugüne dek yaptıkları hizmetlerden kesitler sunan Zolan, “2014’te büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra köy köy, ilçe ilçe dolaşarak ‘Büyükşehir, büyük hizmet getirecek, Denizli’nin merkezinde ne varsa, Çivril’imizde de o olacak. Kimsenin ayağı, toza, çamura düşmeyecek’ diye çok büyük söz verdik. Hamdolsun o sözün peşinde koşturuyoruz. Verdiğimiz sözün büyük bir bölümünü yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇİVRİL İMRENİLEN BİR İLÇE HALİNE GELDİ”

Bugüne dek Denizli’nin ve Çivril’in güzelliğine güzellik katmak için gece gündüz demeden gayret ettiklerini belirten Başkan Zolan, “Büyükşehire o gün karşı çıkanlar, ‘Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek, büyükşehir büyük vergiler, külfet getirecek’ diyenlere ‘Biz hizmet etmeye geliyoruz, Çivril Ege’de parmakla gösterilen, imrenilen ilçe olacak’ dedik” diye konuştu.

Altyapıdan üstyapıya, ulaşım yatırımlarından spor alanlarına pek çok alanda gerçekleştirdikleri yatırımlarından söz eden Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, “Çivril’e 10 yılda 800 kilometre yol yaptık. İlçede yaptığımız içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları uç uca eklendiğinde 600 kilometreyi buluyor. Allah’ım daha güzel işleri yapmayı nasip etsin. İnşallah kazanan Denizli’miz ve vatandaşlarımız olsun. İnşallah hep birlikte destan yazmaya devam edeceğiz. Her şey sizler için” dedi.

ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK

Önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi hakkında da bilgi veren Zolan, kısa süre sonra açılığını yapacakları tesisin başta üreticiler olmak üzere, Çivril, Baklan, Çal, Bekilli havzasına hizmet vereceğini belirterek, şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.