Zolan, Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldı, merak edilenleri yanıtladı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldı, merak...

Zolan, Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldı, merak edilenleri yanıtladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2023 Çarşamba - 10:38Güncelleme: 30 Ağustos 2023 Çarşamba - 10:39
Zolan, Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldı, merak edilenleri yanıtladı

Cankurtaran Yaz Kampı'nın finalinde kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, merak edilenleri yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.

Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı'nın finaline katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kadınlarla buluştu.

Cankurtaran Mesireliği'nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ile Kayalar, Yenişehir, Muratdede ve Hisar Mahallesi sakini kadınlar katıldı.

Burada konuşan Kadın Meclisi Başkanı Özen, “Böylesi önemli bir günde bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Büyük Zafer’in yıldönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ecdadımızı saygı ve minnetle anıyorum” dedi. Özen, Kent Konseyi’nin yaptığı proje ve çalışmalarla başta kadınlar olmak üzere gençler, çocuklar ve Denizli’de yaşayan her birey için birçok konuda gayret ettiklerini söyledi.

“AĞUSTOS AYI ZAFER BARINDIRIYOR”

Ağustos ayının Türk ayı olarak nitelendirildiğini ve içerisinde pek çok önemli zaferi barındırdığına değinen Zolan, “30 Ağustos, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzün liderliğinde verilen mücadelenin adıdır, çok şükür yurdumuz düşmanlardan kurtulmuştur. Denizlimiz bu konuda ilk andan itibaren direniş ve fedakârlıklar ortaya koyarak toprağımızı işgalden korumuştur” dedi.

“DENİZLİ, ATATÜRK’ÜN YANINDA DURMUŞTUR”

15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını kaydeden Zolan, “Kurtuluş Savaşı’nda Denizli, Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzün yanında sapasağlam durmuştur. Denizli, askerimizin ihtiyaçlarını sağlama anlamında lojistik olarak çok büyük katkıları olmuştur. En önemlisi bayrağına, vatanına, ecdadına sahip çıkmıştır. İnşallah bayrağımız ilelebet dalgalanmaya devam etsin”diye konuştu.

“AYNI HEYECANLA YOLA DEVAM”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu hedeflere yönelik Denizli’nin aynı heyecanla yoluna devam belirten Zolan, şunları söyedi:

“Denizli bugün her alanda muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıktı. Şehrimiz bundan sonra daha fazla gayret ile daha güzel işler yapma konusunda gösterilen hedefe koşmaya devam edecektir. Altyapısı, üstyapısı, yeşil alanları, çevre yatırımları, kültür, sanatı ve birçok güzelliğiyle Denizlimiz bugün parmakla gösterilen bir şehir haline gelmiştir. "

Konuşmanın ardından programa katılan kadınlarla bir süre sohbet eden Zolan, merak edilenleri yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.