Zolan: Çameli hak ettiğini aldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Çameli hak ettiğini aldı

Zolan: Çameli hak ettiğini aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 11:28Güncelleme: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 11:29
Zolan: Çameli hak ettiğini aldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte Çameli ilçesinin büyük bir ivme kazanarak güzelliğine güzellik eklendiğini söyleyerek, "Çamelimiz hak ettiğini aldı. Her geldiğimizde çok mutlu oluyoruz, hep birlikte hem Çamelimize hem de Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçede hayata geçirdiği yatırım ve çalışmaları inceleyen Zolan'a gezisinde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın ve Serhat Akbulut, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti.

Ziyaretlerine Çameli Belediyesi ile başlayan Zolan’a ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Çameli halkı adına teşekkür eden Arslan, "Şimdiye kadar Çamelimize yaptığınız hizmetler destekler ve katkılar için Çameli halkımız ve meclis üyelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ZOLAN: ÇAMELİ’YE HER GELDİĞİMİZDE MUTLU OLUYORUZ

Zolan ise, Büyükşehir ile birlikte Çameli ilçesinin büyük bir ivme kazanarak güzelliğine güzellik eklendiğini ifade ederek, "Çamelimiz hak ettiği noktaya geldi. Tabiki yapılması gereken daha işler var. Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm vatandaşlarımızın desteğini alarak hem Çamelimize, hem Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Denizli’nin Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından bir kırılma yaşandığını kaydeden Zolan, "Hem İlçe Belediyesinin Çameli’nin bütün mahallelerine hizmet ediyor hale gelmesi, hem de Büyükşehir’in Çameli’ye ve tüm ilçelere hizmet ediyor hale gelmesi, gerçekten imkanların artmasıyla birlikte Çamelimiz Büyükşehir sisteminden çok büyük pay aldı, hak ettiğini aldı. Çameli’ye her geldiğimizde mutlu oluyoruz. Önceden emek vermiş belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımız var Allah hepsinden razı olsun. Son 7 yılda yapılan işlerle birlikte Çameli büyük bir ivme kazanmıştır. Çameli Denizli’nin turizm yaylası haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

ÇAMELİ KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET

Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’ü de ziyaret eden Zolan, kaymakamlıkta görev yapan personelle bir süre sohbet etti. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren ve vatandaşlarla sohbet eden Zolan, istek, talep ve önerilerini dinledi.

Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini de ziyaret ederek oda başkanları ile bir araya gelen, ardından Çameli Belediyesi Sevgi Eli’nin yenilenen hizmet binasının açılış törenine katılan Başkan Zolan, mağazayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Zolan burada ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimiyle bir araya geldi, ilçe başkanı Cengiz Yılmaz ve yönetimine başarı ve kolaylıklar diledi.

MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Edebiyatçı-yazar Hayati İnanç’ın ‘Dostlardan Dostlara Vefa’ adlı konferansına katılan Büyükşehir Başkan Osman Zolan, Hayri Dev Kültür Merkezi’nde muhtarlar ile bir araya gelerek; istek, talep ve önerilerini dinledi.

Gece geç saatlere dek süren program kapsamında Başkan Zolan son olarak Çameli’de görev yapan Büyükşehir Belediye personelleri ile buluşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.