Zolan: Buldan birçok güzelliği içinde barındırıyor – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Buldan birçok güzelliği içinde barındırıyor

Zolan: Buldan birçok güzelliği içinde barındırıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2021 Çarşamba - 11:38Güncelleme: 29 Eylül 2021 Çarşamba - 16:44
Zolan: Buldan birçok güzelliği içinde barındırıyor

Bir dizi ziyaret ve program için Buldan’a giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Buldan her yönüyle birçok güzelliği içinde barındırıyor. Bir ilde olmayan birçok güzellik Buldanımızda toplanmış durumda” dedi.

Ziyarete Başkan Zolan’ın yanı sıra Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP Buldan İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti.

Zolan, ilk olarak Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Buldan için hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Şevik, “Belediyecilik anlamında bize örnek oldunuz. Büyükşehir olduktan sonra ilçemize yaptığınız hizmetlerden ötürü size şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

“BULDAN BİRÇOK GÜZELLİĞİ İÇİNDE BARINDIRIYOR”

Buldan’ın birçok ilde olmayan pek çok güzelliği içerisinde barındırdığını kaydeden Zolan, " Buldan, dokuması, el sanatları, ürettiği ürünlerle; özellikle üzüm, kestane, doğal sebze ve meyveleriyle, doğal güzellikleri, tarihi Buldan Evleri, Tripolis Antik Kenti, termal sularıyla kısacası her yönüyle birçok güzelliği içinde barındırıyor. Bir ilde olmayan birçok güzellik Buldanımızda toplanmış durumda. Buldanlı hemşehrilerimizin gayreti ve çalışması sonucunda Buldanımız her geçen gün daha da güzelleşiyor" dedi. Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Buldan’da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok hizmet ve yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Zolan, "Çok şükür hem Büyükşehir Belediyesi hem de Buldan Belediyesi olarak Buldanımızın sorunlarını çözmek için gayret sarf ediyoruz. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Sorunlarımızı çöze çöze buralara geldik" ifadesini kullandı.

“HALKIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Yapılması gerekenleri, hemfikir oldukları konuları birlikte değerlendireceklerini dile getiren Zolan, halkın taleplerini yerine getirme noktasında gayret sarf edeceklerini söyledi. Zolan, “Hep beraber, el ele gönül gönüle meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, Buldanlı hemşehrilerimizle, çalışma arkadaşlarımızla, Buldan Belediye Başkanımızla beraber inşallah Buldanımızda taş üstüne taş koymaya, güzelliklerin üzerine güzellik katmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Zolan’ında katılımıyla meclis üyelerinin de yer aldığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ODA BAŞKANLARI VE MUHTARLARLA BULUŞTU

Toplantı sonrası Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Tarakçı Evi’nde, ilçede faaliyet gösteren oda başkanlarıyla bir araya geldi. Dokuma Pazarı Sokağı'nda Buldan Belediyesi tarafından restore edilen tarihi evleri de inceleyen Zolan, programda AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı ile de bir araya gelerek ana kademe, kadın, gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla buluştu. MHP Buldan İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Zolan, Buldan’da görev yapan mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi. Program kapsamında Zolan ilçede görev yapan Büyükşehir Belediye personeli ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.