Zolan: Altyapı olmadan yapılan diğer yatırımların hiçbir anlamı yok – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Altyapı olmadan yapılan diğer yatırımların...

Zolan: Altyapı olmadan yapılan diğer yatırımların hiçbir anlamı yok

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2021 Pazartesi - 11:57Güncelleme: 23 Ağustos 2021 Pazartesi - 14:12
Zolan: Altyapı olmadan yapılan diğer yatırımların hiçbir anlamı yok

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünce başlatılan ve devam eden alt yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, “Altyapı olmadan yapılan diğer yatırımların hiçbir anlamının olmadığını da biliyoruz” dedi

İncelemeye Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ve beraberindekiler katıldı. Program kapsamında ilk olarak Adalet, Bereketler ve Akçeşme mahallelerinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını inceleyen Zolan, ardından Sümer ve Sevindik mahallelerinde devam eden altyapı çalışmalarını da inceleyerek bilgi aldı. Altyapı çalışmalarıyla kangrene dönmüş sorunlarının tek tek çözüldüğünü belirten Zolan, ihtiyaç duyulan her ilçe ve mahalleye gerekli yatırımları yapmaya devam ettiklerini söyledi.

“ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Denizli merkezdeki altyapı çalışmalarının da başarı ile sürdürüldüğünü ifade eden Zolan, "İklim değişikliğinin getirmiş olduğu düzensiz yağışlara karşı yaptığımız yağmur suyu hatları ile bu sorunların da üstesinden geliyoruz. Yoğun yağan yağmurlara karşı vatandaşımızın sorun yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hasan Gönüllü Bulvarı’nda çalışmalarımız devam ediyor. Adalet Mahallesi’nde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Bereketli Mahallesi'nde de yağmur suyu ile ilgili sıkıntıyı gidermek için çalışmalarımızı başlattık" dedi.

“ALTYAPI OLMAZSA OLMAZ”

Altyapı çalışmalarının zor, maliyetli işler olmasına rağmen bir şehirde yapılması gereken temel çalışmalardan biri olduğunu belirten Zolan, "Altyapı olmadan diğer yapılan yatırımların hiçbir anlamının olmadığını da biliyoruz. Bu işler aynı zamanda maliyetli işler. Vatandaşlarımızın ileride sorunlar yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimize değer kazandırmaya devam ediyoruz. Şimdiden şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.