Zolan, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım...

Zolan, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ocak 2024 Salı - 15:41Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı - 15:42
Zolan, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı

AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak yernel seçimlere ilişkin seçim beyannamesini açıkladı. “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” mottosuyla sunulan seçim beyannamesinin Ankara’daki tanıtım toplantısına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak 2024 Yerel Seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” başlığıyla paylaştı.

Ön sözünde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız Kararlıyız” yazısının yer aldığı beyanname, 160 sayfa ve 8 bölümden oluştu.

Beyannamenin ilk bölümünde, “AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu”na yer verildi. AK Parti’nin Türkiye’nin her alanında olduğu gibi yerel yönetim konusunda da ilklerin partisi olduğunun belirtildiği beyannamede, şu ifadeler kullanıldı:

“Gerçek Belediyecilik, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994’te temelleri atılmış, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’de eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliği’ni, Türkiye Yüzyılı’na aktaran vizyonumuzun adıdır.”

ZOLAN DA KATILDI, ERDOĞAN İLE AYNI KAREDE YER ALDI

Haberin DevamıReklam




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı “Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı”na Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Bu tür toplantıların klasikleşen aile fotoğrafı çekiminde Zolan, Erdoğan ile aynı karede yer aldı.

Toplantıyla ilgili Zolan, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik’ adlı yerel seçim beyanname toplantısına katıldık. Toplantımızın şehrimize, hemşehrilerimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” paylaşımını yaptı.