Zolan, Acıpayam’da incelemelerde bulundu – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Acıpayam’da incelemelerde bulundu

Zolan, Acıpayam’da incelemelerde bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2022 Cuma - 11:18Güncelleme: 22 Temmuz 2022 Cuma - 11:22
Zolan, Acıpayam’da incelemelerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam’a giderek incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Zolan, sorun ve talepleri dinledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gerçekleştirilen yatırımları yerinde görmek üzere Acıpayam’a gitti. Zolan’ın ilçe gezisine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve mahalle muhtarları katıldı.

İlk olarak Ucarı Mahallesi’ne ziyaret eden Zolan, inşa edilen halı sahada incelemede bulundu. Gençler için çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Zolan, “Gençler bizim geleceğimiz, gençlerimizin donanımlarını artırmak ve yeteneklerini ortaya çıkmasını sağlamak adına birçok yatırım yapıp, projeleri hayata geçirmemiz gerekiyordu. Denizli, Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra 616 mahallede ve şehir merkezimiz başta olmak üzere her alanda gençlerimizin spor yapmaları adına tesis kazandırma anlamında birçok çalışmalar yaptık. Kapalı yüzme havuzlarından büyük futbol sahalarına, spor salonlarından atletizm sahasına kadar birçok yatırım yaptık” diye konuştu.

 

“100’E YAKIN HALI SAHA İNŞA ETTİK”

Haberin DevamıReklam




Genç Denizli projesi ile gençlere imkan sağladıklarını dile getiren Zolan, başta spor, kültür ve sanat alanlarında donanımlarının artması ve yeteneklerinin keşfedilmesi adına pek çok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. Zolan, Gençlerimize imkan sağlamak gerekiyor, ‘şunu yapma, bunu yapma’ diye yasaklarla karşılarına çıkmak anlamlı olmuyor. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi sağlıklı bir şekilde yetişmelerine imkan sağlamak, nitelikli bir şekilde yetişmelerine vesile olmak gerekiyor. Çocuklarımızın sokak ortalarında, trafiğin içerisinde hayati anlamda riske girmesini önlemek adına Denizlimizde 100’e yakın halı saha inşa ettik. Gençlerimizin daha güzele ve başarıya ulaşmaları için imkanlar sunmak için gayret ediyoruz” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

15’in üzerinde halı sahanın yapımının sürdüğünü belirten Zolan, gençleri sanal dünyadan ayrılarak spor yapmaya, çeşitli sanat ve kültürel faaliyetlerde buluşmaya davet etti. Zolan ve beraberindekiler daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçe merkezinde sıcak asfalt ve modern kaldırım inşa çalışmalarına başladığı Huzur Bulvarı ve Namık Kemal Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Zolan, burada kaldırım taşı döşeme çalışmalarına eşlik etti Esnaf ile vatandaşlarla bir süre sohbet eden Zolan, sorun ve talepleri dinledi.