Zolan açılışa katıldı, penaltı attı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan açılışa katıldı, penaltı attı

Zolan açılışa katıldı, penaltı attı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Şubat 2024 Pazartesi - 12:35Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi - 12:45
Zolan açılışa katıldı, penaltı attı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratdede Mahallesi’nde yapımı tamamlanan park ve halı saha, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Osman Zolan yaptığı incelemenin ardından halı sahada penaltı atışı yaptı.

Muratdede Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  

ZOLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör, ise bugüne kadar yaptığı tüm hizmetler için Zolan’a teşekkür ederek, park ve halı sahanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“BİRÇOK SIKINTIYI GİDERDİK”

Törende konuşan Zolan, göreve geldikleri ilk günden bu yana her mahalleye hizmet etmek için koştuklarını söyledi. Zolan, “Sorunları çözmek, vatandaşlarımızın talebini karşılamak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Şükürler olsun ki önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile başlayan, bizimle devam eden bu hizmet destanı ile Denizlimiz bugün başka bir noktaya geldi. Birçok güzelliklerle buluştu, birçok sıkıntıyı giderdik. Bundan sonra da aynı anlayışla, vatandaşlarımızın desteği ve dualarıyla Denizli'yi daha ileriye götürmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

YATIRIMLARI ANLATTI

Alt ve üstyapı olmak üzere MuratdedeMahallesi’nde hayata geçirdikleri yatırımları anlatan Zolan, bölgedeki bir taziye ziyaretinde çocukların ve kadınların kendisinden park ve halı saha talebi olduğunuanımsattı. Zolan, uzun uğraşlar sonucu vatandaşların talebinin yapılacağı arsa sorununu da çözdüklerini söyledi.

“MUTLULUK YAŞIYORUZ”

Arsa satış ihalesinin ardından kolları sıvadıklarını kaydeden Zolan, “Çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz park ve halı sahamızda spor yapacak, gönüllerince vakit geçirecek. Mahallemize şirin ama işlevi de üst seviyede eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“YATIRIMIN MANEVİ BOYUTU YÜKSEK”

Söz konusu yatırımın kendisi için manevi boyutunun çok yüksek olduğunu belirten Zolan, “Bunu birlikte başardık. Muratdede Mahallesi’nin şu anda kapalı pazaryeri var, doğalgazı var, altyapısı ve üst yapısı tamam. Allah’ımın izniyle inşallah yola devam. Tesisimiz tekrar hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“SADECE HİZMET EDİYORUZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, Zolan’ın “Denizli merkezde ne varsa mahallelerimizde de o olacak” sözünü hatırlatarak, “Hamdolsun şehrimizin her bir noktası destansı hizmetlerle buluştu” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci ise, “Biz sadece ve sadece hizmet ediyoruz. Sadece bu millete hizmet etmeyi Allah’ın bir lütfu olarak görüyoruz. Osman Zolan Bey kardeşim Denizli’nin tamamında muhteşem işler yapıyor” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARLA OYNADI

Konuşmanın ardından park ve halı sahanın açılış kurdelesi dualarla kesildi. Açılışın ardından Zolan ve beraberindekiler park ve halı sahada incelemede bulundu.

Çocuklarla bir süre parkta oynayan, minikleri salıncak ile sallayıp keyifli vakit geçiren Zolan, halı sahadan gerçekleştirilen futbol maçının başlangıç vuruşunu yaptı. Bir süre karşılaşmayı izleyen Zolan daha sonra halı sahada penaltı atışı yaptı.