Çavuşoğlu: Kale ve Tavas, derman belediyecilik ile tanışacak – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çavuşoğlu: Kale ve Tavas, derman belediyecilik...

Çavuşoğlu: Kale ve Tavas, derman belediyecilik ile tanışacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2024 Cumartesi - 16:52Güncelleme: 6 Nisan 2024 Cumartesi - 16:53
Çavuşoğlu: Kale ve Tavas, derman belediyecilik ile tanışacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Tavas ve Kale ilçelerini ziyaret etti. Göreve başlayan CHP’li belediye başkanlarına başarılar dileyen Çavuşoğlu, iki ilçenin derman belediyecilik ile tanışacağını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevlerine yeni başlayan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ile Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ı ziyaret etti.

İlk olarak Kale ilçesine giderek Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’ya “hayırlı olsun” diyen Çavuşoğlu’na CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti.

Çavuşoğlu’nun ikinci durağı Tavas oldu. CHP İl Başkanı Horzum ve CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci’nin de katıldığı ziyaret programında Çavuşoğlu, Tatık’a görevinde başarılar diledi.

Tavas ve Kale belediyelerinin derman belediyecilik ile tanışacağını, halkın zenginleştiği bir Denizli istediklerini söyleyen Çavuşoğlu, “Huzurlu bir şehrin inşasını hep birlikte yapacağız. Denizli yolculuğumuzda tek şiarımız,hiçbir ayrım yapmadan tüm insanlarımıza ve şehrimize getireceğimiz mutluluk olacak. Bunu da hep beraber başaracağız. Çünkü derman belediyecilik ile Kale kazanacak, Tavas kazanacak, Denizli kazanacak” dedi.