Denizli Belediyesporlu voleybolcular Zolan’ı ziyaret etti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli Belediyesporlu voleybolcular Zolan’ı ziyaret etti

Denizli Belediyesporlu voleybolcular Zolan’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ekim 2021 Cuma - 12:42Güncelleme: 15 Ekim 2021 Cuma - 13:17
Denizli Belediyesporlu voleybolcular Zolan’ı ziyaret etti

Türkiye Kadınlar 2. Voleybol Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek Denizli Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, sezonun ilk karşılaşması öncesi Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Bu sezon Türkiye Kadınlar 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele edecek Denizli Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular, Marmaris Belediyespor ile oynayacakları sezonun ilk maçı öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Antrenör Osman Kartop ve sporcular katıldı.

Takımdaki sporcuların tamamının Denizlili olduğunu ve Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetiştiğine dikkat çeken antrenör Osman Kartop, "Sizlerin verdiği destekle iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Sizin yanımızda olmanız çocukları da ayrıca şevke getiriyor. Bizler de onur duyuyoruz" diye konuştu.

Takım Kaptanı Beyza Başer ise, Denizli’yi gururlandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını, son ana kadar tüm güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.

"BİZE DÜŞEN NE VARSA SİZLERİN YANINIZDAYIZ "

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, takıma yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diledi. Takımın tamamının Denizlili gençlerden oluşmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Zolan, "Bu sene Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı olarak liglerde olmayı sizler hak ettiniz. Kendi gayretlerinizle, Büyükşehir Belediyespor’un destekleriyle hak ettiniz. Kızlarımız buraya alın teriyle, emekleriyle geldiler. Biz de bu ligde olsun istedik. Benim için en güzel şey şehrimizin çocukları siz gençlerin bu takımda yer alıyor olmasıdır" dedi.

Voleybolculara “yanınızdayız” mesajını veren Zolan, "Her türlü sonuç olabilir, çok üzülmek de çok sevinmek de doğru değil. Bu bir maraton. Esas olan almış olduğunuz eğitimle, taktikle hocamızın söylediklerini sahada birebir yansıtmaktır. Gayretli ve motivasyonlu bir şekilde mücadele etmektir. Hepiniz çok gençsiniz, gelecek sizlerin. Biliyorum ki sizler daha başarılı olacaksınız. Ben sizlere başarılar diliyorum. Bize düşen ne varsa sizlerin yanınızdayız. Sizler bu şehrin gençlerisiniz. Biz sizlerin emeğinize, gayretinize destek olmakla yükümlüyüz. Her zaman yanınızdayız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Allah yolunuzu açık etsin" ifadelerini kullandı.