Antalya, Muğla ve Afyon karayollarına dikkat! – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Antalya, Muğla ve Afyon karayollarına dikkat!

Antalya, Muğla ve Afyon karayollarına dikkat!

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2019 Pazartesi - 22:56Güncelleme: 8 Ocak 2019 Salı - 00:06
Antalya, Muğla ve Afyon karayollarına dikkat!

Denizli’nin Antalya, Muğla ve Afyonkarahisar ile bağlantısını sağlayan karayollarında kar yağışı ile sisin etkili olduğu bildirildi.

Kar yağışı Denizli’nin bazı ilçelerinde etkili olurken, şehirlerarası karayollarında da ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor. Kar yağışı, Antalya ve Muğla ile Afyonkarahisar yönüne gidecek sürücüleri zorluyor.

Antalya ve Muğla karayollarının Cankurtaran mevkisinde akşam başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Sürücüler, kar yağışı, buzlanma ve sis nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Kara yolları ekipleri ise güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor, zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor.

Zincirsiz trafiğe çıkan ve yolda mahsur kalan otomobil sürücülerinin yardımına seyyar zincir satan kişiler yetişti.

ÇARDAK’TA DA KAR ETKİLİ OLDU

Kar yağışının yoğun görüldüğü yerlerden birisi de Çardak oldu. Afyonkarahisar ile bağlantıyı sağlayan karayolunda kar nedeniyle ulaşım aksıyor. Yetkililer, araçlarına kış lastiği takmayan sürücülerin bu yoşla girmemesi uyarısında bulundu. Karayolunun Sandıklı bölümünde trafiğin durma notasına geldiği, ekiplerin yolu açabilmek için yoğun şekilde çalıştığı bildirildi.