Ak Vadi festivalle renklendi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Ak Vadi festivalle renklendi

Ak Vadi festivalle renklendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2018 Pazar - 11:43Güncelleme: 30 Eylül 2018 Pazar - 11:59
Ak Vadi festivalle renklendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Ak Vadi Festivali, bölgeyi renklendirdi ve hareket getirdi. Festivale katılan Başkan Osman Zolan, “İnşallah Denizli'miz daha da ileriye gidecek ve hepimiz bu şehirde mutlu, kardeşçe, omuz omuza, kol kola yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ak Vadi'de düzenlediği festivalin ikinci gününde, çocuklar kurulan dev oyun parkında doyasıya eğlenirken, Hacivat-Karagöz oyunu sunuldu, bando takımı konser verdi. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar, keyifli zaman geçirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı festival birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Başkan Osman Zolan, kurulan stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Festival gece yarısına kadar sürerken, ikinci günkü konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel eserlerle festivale renk katan Ahmet Algün kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7'den 70'e her kesime hitap eden festival pazar günü son bulacak.

ZOLAN: AK VADİ PARKI’NIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAK İÇİN GELDİK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, ikincisi gerçekleştirilen festivali devam ettirerek bölgenin bilinirliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Zolan, “AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik. Görüyorum keyifler yerinde. Biz istedik ki, Denizli’deki sanatçılarımızla, değerlerimizle, özümüzden, içimizden çıkan sanatçılarla bu festivali yapmaya karar verdik. Değerlerimizin kıymetini bileceğiz inşallah. Denizli’miz büyüyor ve güzelleşiyor. AK Vadi Parkımız ve bu bölgemizde güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah Denizli’miz daha da ileriye gidecek ve hepimiz bu şehirde mutlu şekilde, kardeşçe, omuz omuza, kol kola yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah festivalimiz başladığı gibi böyle güzelliklerle devam etsin” diye konuştu.

Öte yandan birbirinden keyifli etkinliklerin düzenleneceği festivalin final gününde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alırken, festivale katılanlara unutulmaz bir performans sergileyecek.