Adalet Parkı’nda türkü gecesi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Adalet Parkı’nda türkü gecesi

Adalet Parkı’nda türkü gecesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Haziran 2018 Cumartesi - 15:45Güncelleme: 30 Haziran 2018 Cumartesi - 15:45
Adalet Parkı’nda türkü gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda konser verdi. Anadolu’dan ezgilerin seslendirildiği gecede koro, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Adalet Parkı'nda yaz konseri düzenlendi. Konseri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile çok sayıda vatandaş izledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan'ın yönettiği konserde, solo ve koro türküler seslendirildi. Konserde koronun seslendirdiği birbirinden güzel türküler büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, güzel bir yaz akşamında Anadolu türkülerinin yaşatıldığı konsere emek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Zolan, “Türk Halk Müziği Koromuzun bu güzel akşamda seslendirdiği güzel türküleri dinledik. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yarınımız daha güzel olsun, inşallah hep beraber bir ve beraber olalım” diye konuştu.