Bir süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava, Denizli’de 2 gün daha etkili olacak. Ardından yağışlı bir havanın etkisine girilecek. Merkezefendi dışındaki 18 ilçede hava 3 gün gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Meteoroloji’nin 5 günlük tahmin raporuna göre, Ege’nin en sıcak ili olarak gösterilen Denizli’de, yarın (salı) ve çarşamba günü sıcak bir hava etkili olacak. Gölgede sıcaklığın 39 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.
3 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Denizli’nin yağışlı bir havanın etkisine gireceği belirtiliyor. Çarşamba ve perşembe günleri, Merkezefendi dışındaki tüm ilçelerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Cuma günü ise tüm ilçeler yağışlı olacak.