DBB Yaz Spor Okullarına 17 bin 404 kişi katılıyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DBB Yaz Spor Okullarına 17 bin...

DBB Yaz Spor Okullarına 17 bin 404 kişi katılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:07Güncelleme: 22 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:07
DBB Yaz Spor Okullarına 17 bin 404 kişi katılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 branşta açılan yaz spor okullarına 17 bin 404 kişinin katılım sağladığı bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesince ücretsiz kurs verilen yaz spor okulları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda 17 bin 404 kursiyer atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizleri, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumbakids branşlarında hem eğleniyor hem de temel eğitimlerini alıyor.

 

Yaz spor okullarına ise en çok çocuk, genç ve kadınların büyük ilgi gösterdiği belirtilirken, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlandığı ifade edildi.

YENİ DÖNEM KAYITLARINDA SON TARİH 4 AĞUSTOS

Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan yaz spor okullarında yeni dönem kayıtlarının 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında www.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılabileceği kaydedildi.

“SPOR HAYATIN KENDİSİDİR”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7’den 70’e herkesin spor yapması için çalıştıklarını dile getirerek, spor kenti Denizli’ye yakışan bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi. Sporun hayatın kendisi olduğunu ifade eden Zolan, şöyle konuştu:

"Spor hayatın kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Spor disiplin, ekip ruhu, sağlık ve mutluluk demektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak insanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam ediyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan her vatandaşın mutluluğu, sağlığı ve huzuru için çalışıyoruz. Denizlimizi sporla, sanatla buluşturmak için her geçen gün daha güzele ve ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurslarımıza katılan herkese çok teşekkür ederim."