DBB Şehir Tiyatrosu’ndan Güzel ve Çirkin Müzikali – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DBB Şehir Tiyatrosu’ndan Güzel ve Çirkin...

DBB Şehir Tiyatrosu’ndan Güzel ve Çirkin Müzikali

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:02Güncelleme: 29 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:02
DBB Şehir Tiyatrosu’ndan Güzel ve Çirkin Müzikali

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan Güzel ve Çirkin Müzikali, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu Güzel ve Çirkin Müzikali’ni izledi. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sosyal Etkinlik Merkezi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Zolan, burada yaptığı konuşmada çocukları çok sevdiğini belirterek, “Sizler için birçok hizmet yapıyoruz, eğitiminize destek olmaya çalışıyoruz. Sizleri tiyatroyla, sanatla buluşturuyoruz. Güzel bir Denizli’de yaşamanız için yatırım ve çalışmalar yapıyoruz. İnşallah şehrimizde uzun süre konforlu ve mutlu bir şekilde yaşayacaksınız" dedi.

Zolan, "Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimizde Şehir Tiyatromuz birbirinden güzel oyunları sergiliyor. Anne ve babanızla mutlaka oyunlara gelin. Hepinize iyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından davetliler Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunu izledi. Zolan, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.