Zolan, Güney’de ziyaretlerde bulundu – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Güney’de ziyaretlerde bulundu

Zolan, Güney’de ziyaretlerde bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:14Güncelleme: 9 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:15
Zolan, Güney’de ziyaretlerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye (DBB) Başkanı Osman Zolan, Güney turunda ilçeye bağlı 8 mahalleyi ziyaret etti.

DBB Başkanı Osman Zolan, ilçedeki yatırımları incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere Güney’e gitti. Bu ziyarette Zolan’a Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Güney İlçe Başkanı Süleyman Tombal, meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın eşlik etti.

 

İlk olarak Güney ilçesinin Kerimler Mahallesi’ni ziyaret eden Zolan, burada vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra da Çorbacılar, Ortaçeşme, Aşağıçeşme, Yenikonak, Parmaksızlar, Hamidiye ve Aydoğdu mahallelerini ziyaret etti.

DBB’nin Aşağıçeşme ve Aydoğdu mahallelerinde yaptığı halı sahaları inceleyen Zolan, burada çocuklarla bir süre futbol oynadı.

Güney ilçe merkezinde de sosyal tesiste incelemelerde bulunan Başkan Zolan, büyükşehir statüsüne geçilmesinin ardından Güney ilçesinde pek çok önemli hizmet ve yatırımı tamamladıklarını söyledi. Zolan, “Vatandaşlarımızla çalışmalarımızı istişare etmek, varsa sıkıntılarını öğrenmek, sizleri görmek ve kucaklaşmak için geldik. Güzel karşılamanızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Güney Belediyesi ile birlikte vatandaşlara söz verdikleri işleri tamamlayarak yola devam ettiklerini kaydeden Zolan, birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece aşılamayacak engel, varılamayacak hedef olmadığını ifade etti.