Zolan, Demokrasi Meydanı’ndaki heykelle ilgili konuştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Demokrasi Meydanı’ndaki heykelle ilgili konuştu

Zolan, Demokrasi Meydanı’ndaki heykelle ilgili konuştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Temmuz 2023 Pazar - 13:24Güncelleme: 30 Temmuz 2023 Pazar - 13:32
Zolan, Demokrasi Meydanı’ndaki heykelle ilgili konuştu

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Demokrasi Meydanı’na konulan yeni heykelle ilgili çeşitli yorumlar yapılırken, Denizli Büyükşehir Belediye (DBB) Başkanı Osman Zolan, bu heykelle ilgili ilk kez konuşarak, “Farklı renkler bir araya getirildi. Renklerimizle, farklılıklarımızla bir arada yaşayacağız” dedi.

D20HABER.COM editör notu:
Bu haber D20HABER.COM’un özel haberidir. Kısaltıp kaynak belirtmek ve bağlantı vermek koşuluyla kullanılabilir. Lütfen emeğe saygı gösterin, “kopyala yapıştır” yapmayın!

Mehmetçik Mahallesi’ndeki Demokrasi Meydanı’nda yeni bir düzenlemeye gidilerek, buradaki horoz heykeli kaldırıldı. Yerine farklı renk tonlarına sahip çiçek heykeli konuldu.

Bu heykelle ilgili sosyal medyada kimi "hiç güzel değil", kimi "bu ne hiç beğenmedim", kimi "çok kaba olmuş", kimi "Denizli'yi anlatan bir değer olmalıydı" yorumlarını yaptı.

Sessizliğini koruyan DBB Başkanı Osman Zolan, kimilerinin beğendiği, kimilerinin beğenmediği heykel ile ilgili ilk kez konuştu. Zolan, “Farklı renkler bir araya getirildi. Renklerimizle, farklılıklarımızla bir arada yaşayacağız. ‘Horoz heykelinin yerine bunu yapalım’ dedik. Aslında her tarafımız horoz. Parklarımızda var, Delikliçınar Meydanı'nda camdan yapılmış dünyanın en büyük horoz heykeli var. Ayrıca Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi'ne şehrin her yerinden görülebilecek horoz heykeli koydu. Kimileri de diyebilir ki daha fazla horoz heykeli olsun. Bu da bir bakış açısı” ifadelerini kullandı.