Zolan, Çivril’in 9 mahallesini ziyaret etti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Çivril’in 9 mahallesini ziyaret etti

Zolan, Çivril’in 9 mahallesini ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 12:21Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 12:22
Zolan, Çivril’in 9 mahallesini ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye (DBB) Başkanı Osman Zolan, Çivril’in 9 mahallesini ziyaret etti, gerçekleştirilen hizmet ve yatırımları paylaştı.

DBB Başkanı Osman Zolan, yaz sıcağına rağmen ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Zolan’ın bu kez durağı Çivril oldu. İlçeye bağlı 9 mahalleye giden Zolan’a Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, DBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

 

Haydan Mahallesi ile başlayan programda Zolan, sırasıyla Seraserli, Sundurlu, Bayat, Tokça, Beyköy, Irgıllı, Tekke ve Süngüllü mahallelerini ziyaret etti. Süngüllü’de mezarlık içi yolların beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Zolan, Bayat Mahallesi’nde restore edilen Bayat Köyü Eski Camii’ni de ziyaret etti.

Gece geç saatlerde tamamlanan ziyarette vatandaşlar ile sohbet eden, isteklerini dinleyen Zolan,
Kendisine iletilen konular not aldı.

Bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Zolan, göreve geldikleri ilk günden bu yana Denizli’nin tamamına altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan içme suyuna, yeşil alanlardan kültür ve spor tesislerine sayısız hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yapılması gerekenler olduğunu ve bunları da yerine getireceklerini ifade eden Zolan, “Daha yapmamız gerekenler, eksiklerimiz mutlaka vardır, ama önemli olan bunları gidermeye gayret etmektir. Çok şükür biz gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.