Zolan: Acıpayam’da iki köprü için çalışmalar başlayacak – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Acıpayam’da iki köprü için çalışmalar...

Zolan: Acıpayam’da iki köprü için çalışmalar başlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2023 Cuma - 10:42Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma - 10:43
Zolan: Acıpayam’da iki köprü için çalışmalar başlayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam’da iki köprü için çalışmalara başlanacağını belirtti.

Acıpayam’a bağlı Yolçatı-Sandalcık-Karaismailler mahalleleri arasında yapılan 12 km’lik 1. kat asfalt çalışmasını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, asfalt sezonunu açtıklarını dile getirdi.

“500 KM’NİN ÜZERİNDE ASFALT”

Ekiplerin çalışmalarını yoğun biçimde devam ettirdiğini kaydeden Zolan, “Ekiplerimiz tüm gücüyle yoğun bir şekilde mesai mefhumu tanımadan çalışmalarını sürdürüyor. Bu sene Allah nasip ederse 500 kilometrenin üzerinde bir asfalt programı gerçekleştireceğiz. Bu yolları yaparak vatandaşlarımızın talebini en üst seviyede yerine getirmiş olacağız. Daha rahat, daha konforlu, daha güvenli ulaşımı sağlamış olacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“İLÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRÜDÜYORUZ”

Her ilçede çalışma yürüttüklerini aktaran Zolan, “Her ilçede şantiyelerimiz ve çalışmalarımız var. Her mahallemizde birçok güzellikleri ortaya çıkarma noktasında gayretlerimiz var. Allah’ım hepimize güç kuvvet versin. İnşallah bu hizmetleri yaparak Denizlimizi daha yukarıya taşımak, sıkıntıları gidermek için çalışmaya devam edeceğiz. Emek veren katkı sağlayan herkese, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“2 KÖPRÜ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK”

Çeltek ve Hüsniye köprülerinin yenileyerek hizmete aldıklarını anımsatan Zolan, şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyesi olarak köprülerimizi bugünkü teknolojiyle güzel hale getirdik. Bunun ötesinde bu bölgede birisi ahşap, diğeri saç demirden yapılmış 2 köprü daha var. İki köprünün de inşallah yapımına başlayacağız. En üst seviyede hizmet almayı hak eden bölgemize, coğrafi zorluklar sebebiyle köprüler, yollar yapılması gerekiyor. Çünkü burada da insanlarımız üretiyor. Onlara hizmet etmek için ekiplerimizle beraber gayret ediyoruz. Allahım iki köprüyü de bir an önce tamamlamayı nasip etsin.”