Danilo Zanna ve Zara, Üreten Kadınlar Festivali’nde sevenleriyle buluştu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Danilo Zanna ve Zara, Üreten Kadınlar...

Danilo Zanna ve Zara, Üreten Kadınlar Festivali’nde sevenleriyle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2024 Pazartesi - 11:30Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi - 11:47
Danilo Zanna ve Zara, Üreten Kadınlar Festivali’nde sevenleriyle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin dördüncüsünü gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Festivali, ünlü isimleri ağırladı. Masterchef Danilo Zanna düzenlediği söyleşide sevenleriyle buluşurken, Türk Halk Müziği’nin önemli ismi Zara da bir konser verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel dördüncüsünü düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali sona erdi.

 

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen festivalin son gününe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da katılım sağladı.

Festival kapsamında Fatma Yıldız Salonu’nda sevenleriyle buluşan Masterchef Danilo Zanna, düzenlenen söyleşide Türk yemeklerinin güzelliğinden bahsederek mesleki bilgilerini paylaştı. Esprileriyle salonu gülmekten kırıp geçiren Zanna, söyleşinin sonunda sahneye davet edilen Zolan’a teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mehmet Gazi Solunu’nda ise sevilen Klinik Psikolog Beyhan Budak Denizlililerle buluştu. Budak kadınların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide merak edilen soruları yanıtladı.

Festivalin finalinde ise Türk Halk Müziği’nin usta ismi Zara sahne aldı. Ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, izleyiciler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. . Konser sonunda, kadınlara verdiği değerden ötürü Başkan Zolan’a teşekkür eden Zara, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunun unutulmaması gerektiğini kaydederek, salondan eşi Berrin Zolan için alkış istedi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Zolan ise ünlü sanatçıya güzel konser için teşekkür etti. Başkan Zolan günün anısına Zara’ya üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.