Damla Su Türemen, karatede Türkiye şampiyonu – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Damla Su Türemen, karatede Türkiye şampiyonu

Damla Su Türemen, karatede Türkiye şampiyonu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Eylül 2021 Cumartesi - 13:32Güncelleme: 25 Eylül 2021 Cumartesi - 13:37
Damla Su Türemen, karatede Türkiye şampiyonu

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Damla Su Türemen, Adana’da düzenlenen Karate Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Adana’da dün başlayan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası’nden sevindirici haber geldi. Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’ndan Damla Su Türemen, büyük bayanlar kata kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Damla su, bu sonuçla 16-21 Kasım tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Karate Büyükler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışmaya hak kazandı.

ZOLAN, BAŞARILI SPORCUYU KUTLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye şampiyonu olan Damla Su Türemen’i kutlayarak, katılacağı Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi. Zolan, sosyal medya hesaplarından “Tebrikler Damla Su. Büyükler Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcumuz Damla Su Türemen, Türkiye Şampiyonu olarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. Kasım ayında Dubai’de düzenlenecek olan Büyükler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcumuza yürekten başarılar diliyorum” paylaşımını yaptı.