Cumhuriyet’in 94. Yılını törenlerle kutluyoruz – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Cumhuriyet’in 94. Yılını törenlerle kutluyoruz

Cumhuriyet’in 94. Yılını törenlerle kutluyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ekim 2017 Cumartesi - 14:22Güncelleme: 28 Ekim 2017 Cumartesi - 14:22
Cumhuriyet’in 94. Yılını törenlerle kutluyoruz

En güzel, en büyük ve en anlamlı bayramımız, Cumhuriyet Bayramı’nı ulusça kutluyoruz. 94 yıllık coşkunun ilk töreni Denizli Valiliği önünde yapıldı. Burada protokol tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu.

Cumhuriyet’in 94. yılı kutlamaları Denizli Valiliği önünde düzenlenen törenle başladı. Törene Vali Hasan Karahan, Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, milletvekilleri Şahin Tin, Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Vali Karahan, Garnizon Komutan Vekili Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi, göndere Türk bayrağı çekilmesiyle son buldu.

Haberin DevamıReklam




29 EKİM’DEKİ KUTLAMA PROGRAMI

Kutlamalara yarın devam edilecek. Saat 10.00 Vali Hasan Karahan, makamında kutlamaları kabul edecek. Saat 10.30’da ise törenler başlayacak. Vali Karahan, Garnizon Komutan Vekili Gedik ve Başkan Zolan, halkın bayramını kutlayacaklar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Vali Hasan Karahan, günün önemini dile getiren bir konuşma yapacak. Şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisiyle devam edecek tören, geçit resmiyle sona erecek.

CUMHURİYET RESEPSİYONU

Cumhuriyet resepsiyonu ise akşam Anemon Otel’de düzenlenecek. Vali Karahan’ın ev sahipliğindeki resepsiyon saat 19.00’da başlayacak.