Çocuklar, Niloya ve Harika Kanatlar ile doyasıya eğlendi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çocuklar, Niloya ve Harika Kanatlar ile...

Çocuklar, Niloya ve Harika Kanatlar ile doyasıya eğlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2022 Pazartesi - 10:53Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi - 10:55
Çocuklar, Niloya ve Harika Kanatlar ile doyasıya eğlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yerli çizgi film karakteri Niloya ve sevilen çizgi film Harika Kanatlar Müzikali ile çocukların keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sömestir tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak buluşturduğu sevilen çizgi film karakteri Niloya ile sevilen çizgi film Harika Kanatlar’ın müzikal gösterisini, yoğun istek üzerine 35 ilkokulda öğrenim gören 10 binin üzerinde çocukla bir kez daha buluşturdu.

Cumartesi ve pazar günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu ile Mehmet Gazi Salonu’nda toplam 16 ayrı seansta, Niloya ve Harika Kanatlar Müzikalleri Denizlili miniklerle buluştu. Niloya ile arkadaşları Tospik ile Mete'nin yer aldığı müzikal ile Harika Kanatların sevilen kahramanları Jet, Donnie ve Dizzy ile kutuplarda yaşayan sevimli dostların yer aldığı müzikal, aileleriyle birlikte salonları dolduran çocuklara unutulmaz bir hafta sonu tatili yaşattı.

Çocukların büyük bir keyif aldığı oyunlarda keyifli şarkı ve özel sahne performanslarıyla sahne alan oyuncular, büyük takdir topladı. Etkinlik sırasında Nihat Zeybekci Kongre Merkezi adeta şenlik alanına döndü, salonlardan kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların çok sevdiği Niloya ile Harika Kanatlar Müzikali’ni yoğun istek üzerine yeniden miniklerle bir araya getirdiklerini söyledi. Çocukların mutluluğu için çalıştıklarını vurgulayan Zolan, fedakarlıkları ve emekleri nedeniyle anne ve babalara teşekkür etti. Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, her şeyimiz.Yoğun istek üzerine çocuklarımızın çok sevdiği Niloya ile Harika Kanatları getirdik. Daha güzel etkinliklerde inşallah bir araya gelmeye devam edelim” dedi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin hizmete alınmasıyla birlikte büyük salonlarda çok önemli etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Zolan, “Denizlimizin artık kültür ve sanat alanında güzel bir merkezi var. Bunu birlikte inşa ettik. Bizlere güvendiniz, biz de bu güzel tesisi Denizlimize, sizlere kazandırdık” diye konuştu.