Çocuklar bu şenlikte coşuyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çocuklar bu şenlikte coşuyor

Çocuklar bu şenlikte coşuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:23Güncelleme: 3 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:23
Çocuklar bu şenlikte coşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısı düzenlediği Çocuk Şenliği, ilçelerin ardından merkeze taşındı. Her gün otobüslerle getirilen binlerce çocuk, gönüllerince eğleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği, ilçe turunu tamamlamasının ardından kent merkezinde düzenleniyor. İlçelerde yaklaşık 30 bin çocuğun katıldığı şenlik, Denizli merkezde ise Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor

Her gün ilkokul çağındaki binlerce çocuğa eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefleyen şenlikte öğrenciler, animatörler eşliğinde doyasıya eğleniyor. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayan çocuklar sanal dünyadan uzaklaşarak şişme oyun parklarında gönüllerince vakit geçiriyor.

Çocukların gönüllerince eğlendiği şenliğe her gün katılarak onlarla oyunlar oynayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, öğrencilerin sevgi gösterileri ile karşılamasından büyük keyif alıyor. İlçelerde tamamlanan şenliğin aynı şekilde Denizli merkeze taşındığını kaydeden Zolan, çocukların şenlik alanında sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluştuğunu belirterek, bundan duydukları sevinçlerinin ise gözlerinden okunduğunu söyledi.

Başkan Zolan, "Çocuk Şenliği ile çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk katalım onları sanal dünyadan uzaklaştırarak gerçek arkadaşlarıyla buluşturalım istedik. Çocuklarımız gayet neşeli ve mutlu. Buradan çok güzel hatıralarla ayrılıyorlar. Onlar için ne yapsak azdır" dedi.